Boerderijschool 2019 (1ste leerjaar)

De leerlingen van het 1ste leerjaar vertrokken vandaag op Boerderijschool. Volg hier hun 3-daagse trip aan de hand van foto's.

TER INFO: De foto-albums laden niet zo super snel; je kan ze ook best op een computer in Chrome bekijken en Flash aanvaarden of downloaden.

DAG 1

Fotoverslag van een zonnige eerste boerderijdag.
Activiteiten: rondleiding; spaghetti eten, tractorrit, op de pony rijden, bedden opdekken, zoektocht, lekkere boterhammen, kaartjes schrijven, verhaal en naar bed.

DAG 2

Vandaag stond dit op het programma: brooddeeg kneden, broodzak versieren, pony's borstelen, manege en paardenweide uitmesten, spelen in de speeltuin en met de dieren.

Stralende zon, superbrave kinderen

DAG 3

De laatste dag bestond uit: laatste lekker ontbijt, kamers leegmaken en valiezen vol, de grote kippenquiz!